Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Tento rok byl velmi úspěšný...

Obrazek 
 
V letošním roce 2007 se tři družstva SDH Bystřec, dvě v kategorii mužů a jedno v kategorii žen, pravidelně účastnila závodů v požárním útoku, započítávaných do Velké ceny Ústeckoorlicka v požárním útoku. Závody probíhali převážně o sobotách, od května do měsíce září.

Na tento rok se trochu překopala sestava u všech družstvech a myslím si že to celkem přineslo ovoce. Už v prvním závodě na 2BS naše družstva velmi zabodovala . Družstvo ''A'' se umisťovalo na předních místech, jen několik závodů nevyšlo, bylo to velmi těžké, po smůle, hodně závodů jsme totiž končili na 2. místě, jen o několik setin za prvními družstvy, se na nás usmálo štěstí a po třinácti závodech, které se do VCÚ započítávají, jsme vystoupili na bednu na místě nejvyšším. ''B'' team rozjel sezónu velice slibně ale pak se začal trápit, po několika nezdařených pokusech se umisťovali kolem 10 místa, ale zas se musí uznat, že někdy nechodí ve stálé sestavě, protože někteří musí zaskakovat za kolegy z ''áčka'', třeba z důvodů zranění, nakonec vydřeli celkové 8 místo ve VCÚ.

Družstvo žen, pro které letošní sezóna byla teprve druhá v jejich působení, se občas potýkalo s velkými změnami na postech v družstvu, tuto sezónu však děvčata zvládla důstojně a obsadila deváté místo.